Ota yhteyttä

Ma-pe 10–17, la 10–14
tai sopimuksen mukaan

Henkilökunta

FIN

Lasse Kellokoski

Myynti ja osto

FIN

Eemil Kellokoski

Myynti

FIN

Kaarlo Kellokoski

Myynti

ENG, FIN, SWE

Visar Tahiri

Myynti

FIN

Jukka Kellokoski

Hallinto

Avoinna ma-pe 10–17, la 10–14 tai sopimuksen mukaan

Pohjanmaan Autokeskus Oy
Kahvitie 32, 67600 Kokkola
Y-tunnus: 2719381-8
Sähköposti: myynti@pake.fi
Puh: 010 2994 999

Pohjalaista autokauppaa Kokkolasta kautta maan

Pohjanmaan autokeskuksen eli Paken myymälä sijaitsee Kokkolassa, mutta palvelemme ystävällisesti, luotettavasti ja rehellisesti kautta maan. Yrityksemme on perustettu vuonna 2015, jonka jälkeen olemme hallitusti ja suunnitelmallisesti kasvattaneet tarjolla olevien vaihtoautojen määrää. Pyrimme kaikessa tekemisessämme suoraselkäisyyteen ja laatuun – se näkyy myös saamassamme hyvässä asiakaspalautteessa!

Vuonna 2021 otimme käyttöön Pake-nimen ja lanseerasimme uudistuneen visuaalisen ilmeemme ja uusitut kotisivumme. Autokauppana haluamme olla helposti lähestyttävä, moderni, mutta silti pohjanmaalaiseen tyyliin jalat maassa pitävä. Marraskuussa 2021 muutimme Kokkolassa isompiin ja uudistettuihin liiketiloihin. Uuden tilan myötä saimme jälleen uuden mahdollisuuden laajentaa valikoimaamme ja palvella yhä suurempaa asiakaskuntaa.

Tavoitteenamme ja sydämen asianamme on aina löytää asiakkaan tarpeeseen täydellisesti vastaava ajoneuvo. Kartoitamme yksilölliset toiveesi tarkkaan ja teemme parhaamme oikean ratkaisun löytämisessä. Ajoneuvovalikoimamme sopii laajalle käyttäjäkunnalle ja arvostamme asiakasta fiksaamalla autot puhtaiksi ja miellyttäviksi. Pidämme hinnat järkevinä ja asiakaspalvelun laadun korkealla. Meillä tunnet itsesi tervetulleeksi ja uskallat kysyä. Lämpimästi tervetuloa!

Pohjanmaan Autokeskus on nyt Pake!