Rahoitus

Rahoitamme edullisesti
kaikki ajoneuvot

Paken rahoitus tuo ennakointia arkeen

Me Pakella tarjoamme asiakkaillemme helppoutta, varmuutta ja turvallisuutta myös rahoitusasioissa. Tarjoamissamme rahoituksissa on kiinteä korko läpi sopimuskauden – se tarkoittaa, että tiedät tarkalleen mitä ajoneuvosi kustantaa. Etukäteen sovitut kuukausierät tuovat ennakointia arkesi kulujen hallintaan. Käytämme rahoituskumppaneinamme pääasiassa Santanderin ja Lähitapiolan tarjoamia luotettavia ja valmiiksi neuvoteltuja rahoitussopimuksia, mutta tarvittaessa teemme rahoitussopimuksen myös muiden suomalaisten hyvämaineisten rahoituslaitosten kanssa.

Voit tarkastella rahoituksen yksityiskohtia alla olevalla rahoituslaskurilla, jossa voit ensimmäisenä syöttää sinua kiinnostavan ajoneuvon hinnan. Voit vaihtaa käsirahan ja viimeisen maksuerän suuruutta sekä maksuajan pituutta. Kuukausierän summa päivittyy laskurin alapuolella olevalle riville.

Muista myös, että palvelemme mielellämme kaikissa rahoitukseen liittyvissä asioissa sekä puhelimitse että sähköpostitse. Löydät saman laskurin vaihtoautojemme ajoneuvokohtaisilta sivuilta.

Kokeile rahoituksen kuukausierää

Auton hinta
Käsiraha {{ formatPrice((kasiraha / hinta) * 100) }} %
Viimeinen suurempi erä {{ viimeinen }} %
Maksuaika {{era}} / kk
Käsiraha
Kuukausierä
Suurempi viimeinen erä
{{ kasiraha }} €
{{ formatPrice(result) }} €
{{ formatPrice(viimeinen / 100 * hinta) }} €

>Rahoitus vaatii erillisen luottopäätöksen. Käsiraha- ja maksuaikamääritykset ovat viitteellisiä. Toimistokulu 90e, korko 5,9 %.

Todellinen vuosikorko: %

Luottohinta yhteensä: {{ formatPrice(kasiraha + (result * era) + viimeinen / 100 * hinta) }} €

Näin hyödyt Paken tarjoamasta rahoituksesta:

  • Voit saada rahoituspäätöksen nopeasti, jopa muutamassa minuutissa!
  • Rahoitussopimuksen voi allekirjoittaa sähköisesti mistä päin Suomea tahansa.
  • Paken rahoituksen voi saada hankittavan ajoneuvon jopa ilman käsirahaa. Käsirahaan vaikuttavia tekijöitä ovat mm. ajoneuvon ikä, hinta ja asiakkaan tiedot.
  • Erillisiä takaajia ei tarvita, autosi toimii vakuutena.
  • Kiinteä korko takaa, että tiedät tarkkaan ajoneuvohankintasi kokonaiskustannuksen.
  • Voit suunnitella sinulle parhaiten sopivan maksuajan pituuden testaamalla etukäteen – pisimmillään maksuaika voi olla 72 kuukautta.
  • Tarjoamme asiakkaillemme vain luotettavimpia rahoituskumppaneita, kuten Santander ja Lähitapiola.