Rahoitus

Rahoitamme edullisesti kaikki ajoneuvot

Paken rahoitus tuo ennakoitavuutta arkeen

Me Pakella tarjoamme asiakkaillemme helppoutta, varmuutta ja turvallisuutta myös rahoitusasioissa. Tarjoamissamme rahoituksissa on kiinteä korko läpi sopimuskauden – se tarkoittaa, että tiedät tarkalleen mitä ajoneuvosi kustantaa. Etukäteen sovitut kuukausierät tuovat ennakointia arkesi kulujen hallintaan. Käytämme rahoituskumppaneinamme pääasiassa Santanderin ja Lähitapiolan tarjoamia luotettavia ja valmiiksi neuvoteltuja rahoitussopimuksia, mutta tarvittaessa teemme rahoitussopimuksen myös muiden suomalaisten hyvämaineisten rahoituslaitosten kanssa.

Voit tarkastella rahoituksen yksityiskohtia alla olevalla rahoituslaskurilla, jossa voit ensimmäisenä syöttää sinua kiinnostavan ajoneuvon hinnan. Voit vaihtaa käsirahan ja viimeisen maksuerän suuruutta sekä maksuajan pituutta. Kuukausierän summa päivittyy laskurin alapuolella olevalle riville.

Muista myös, että palvelemme mielellämme kaikissa rahoitukseen liittyvissä asioissa sekä puhelimitse että sähköpostitse. Löydät saman laskurin vaihtoautojemme ajoneuvokohtaisilta sivuilta.

Näin hyödyt Paken tarjoamasta rahoituksesta:

Kokeile laskuria

Ota yhteyttä!