Ostamme ajoneuvosi

Voit myydä auton meille suoraan tai vaihtoautona

Myy meille ajoneuvosi – olemme luottamuksesi arvoisia

Me Pakella olemme kiinnostuneita uudehkoista vaihtoajoneuvoista ympäri Suomen. Vaihtoajoneuvoiksi käyvät autojen lisäksi mopot, moottoripyörät, asuntovaunut ja traktorit. Maksamme asiakkaillemme vuosien kokemuksella parhaan mahdollisen markkinahinnan ja pyrimme luomaan ajoneuvon omistajanvaihdoksesta mahdollisimman ystävällisen, turvallisen ja helpon asiakaspalvelukokemuksen. Autamme ja opastamme ajoneuvon myymisen jokaisessa vaiheessa.

Teemme pohjalaista autokauppaa rehellisesti – olemme tunnettuja siitä, seisomme sanojemme takana ja hoidamme asiat loppuun saakka. Toimitamme tarjoamastasi autosta tarjouksen 48 tunnin sisällä alla olevan lomakkeen täyttämisestä ja tarvittaessa noudamme ajoneuvosi kotoasi. Huolehdimme pieteetillä myös kaikista paperitöistä, kuten vakuutusten katkaisusta tai rekisteröinnistä.

Etsimme jatkuvasti myyntiin hyväkuntoisia, enintään 10 vuoden ikäisiä ja maksimissaan 205 000 km ajettuja ajoneuvoja. Mikäli autosi vuosimalli tai kilometrit ovat kuitenkin lähellä hakutoiveitamme, jätä autosi tiedot – arvioimme sen mielellämme!

Täytä tietosi lomakkeeseen ja otamme sinuun yhteyttä

Ota yhteyttä!

FIN

Lasse Kellokoski

Myynti ja osto

Jätä yhteydenottopyyntö